دپارتمان تخصصی کودکان در کلینیک مشاوره و روانشناسی صلح درون با مدیریت دکتر الناز گیوه چی به ارائه خدمات تخصصی مرتبط با کودکان، نوجوانان و والدین می پردازد.
دپارتمان تخصصی روانشناسی کودک در کلینیک صلح درون با مدیریت دکتر الناز گیوه چی (روانشناس کودک) به برگزاری جلسات فرزندپروری پرداخته و به والدین برای پیمودن هرچه سالم تر این مسیر کمک می نماید. شیوههای فرزند پروری، روشهایی هستند که والدین برای تربیت فرزندان خود بهکار میگیرند و بیانگر نگرشهایی است که آنها نسبت به فرزندان خود دارند و همچنین شامل معیارها و قوانینی است که برای فرزندان خویش وضع می کنند. ولی باید پذیرفت که رفتارهای “فرزند پروری” به واسطه فرهنگ، نژاد و گروههای اقتصادی تغییر میکند. گاهی نیاز به مداخله های جدی در رابطه با مشکلات کودکان و نوجوانان نیست اما والدین در چرخه های ارتباطی معیوب با کودک یا نوجوان خود قرار می گیرند و این باعث کلافگی و عصبانیت هر دو طرف می شود و گاهی کودک وارد لجبازی و رفتارهای منفی دیگر و یا گوشه گیری و … شده و والد دست به خشونت می زند یا از کودک کنار هگیری می کند. در این مواقع تغییر در سبک فرزند پروری و آموزش می تواند به آنها در خروج از بحران کمک کند.
مرکز مشاوره روانشناسی کودک کلینیک روانشناسی صلح درون در حوزه های مختلف روان درمانی کودکان و نوجوانان به ارائه خدمات تخصصی می پردازد. روان درمانی کودک تلاش تخصصی پویایی است که درمانگر برای درمان کژ رفتاری ها و اختلالات روانی، تغییر یا توقف علایم بیماری روانی و در نهایت دگرگون سازی شخصیت کودک در جهت معیارهای مطلوب فردی و اجتماعی اقدام می کند. از طریق روان درمانی به حل مشکلات کنشی درمانجو می پردازد و او را در نیل به رشد فکری و سلامت روانی یاری می دهد. بسیاری از متخصصان کودک که سالها در این حوزه فعالیت داشتهاند براین باوراند که مشاوره با کودکان فعالیتی بسیار پیچیده و حرفهای میباشد به طوری که شخصیت و خصوصیات فردی مشاور، آموزشهای حرفهای او تاثیر مهمی بر روابط مشاور-کودک و متعاقبا بر نتایج جلسات مشاوره دارد.
مرکز مشاوره روانشناسی کودک صلح درون، در حوزه گفتار درمانی کودکان به ارائه خدمات تخصصی می پردازد. بعضی از کودکان، می توانند صحبت کنند، اما گفتار و کلمات را نمی توانند روان ادا کنند، آنها نمی توانند افکار خود را در یک جمله کامل بیان کنند، چون کلمات یا هجاهای صوتی را بصورت شکسته می گویند که این امر، باعث می شود نتوانند گفتگوی صریحی داشته باشند؛ این مشکلات به عنوان یک مانع، برای برقراری ارتباط با کودک به شمار می رود و در بعضی موارد می توانداعتماد به نفس اطفال را نسبت به خود کمتر کند این مسائل را می توان از طریق گفتار درمانی مورد بررسی و درمان قرار داد. متاسفانه برخي از والدين بعد از مراجعه اول يا گذراندن چند جلسه گمان می کنند نيازی به ادامه درمان نيست و خودشان می توانند درمان را انجام دهند اما اين باور کاملا نادرست است. والدين به تنهايی و بدون مشاوره آسيبشناس گفتار و زبان قطعا نخواهند توانست آموزشهای لازم را برای کودک خود انجام دهند. آسيبشناس گفتار و زبان در طول پروسه درمان هم نقش درمانگر و هم نقش هدايتگر والدين را انجام می دهد و موثرترين نتايج درماني از همکاری سه عنصر اصلی درمان يعنی مراجع، درمانگر و والدين بهدست خواهدآمد.
معمولا دانشآموزان معتقدند تهیه یک برنامه، بسیار ساده است، اما به نظر می رسد آن چیزی که موجب عدم موفقیت آنها میشود روش اجرای برنامه است. اجرای یک برنامه کامل شاید غیرممکن باشد، اما به طور قطع اگر موارد زیر رعایت شود، بچه ها میتوانند خودشان را به آنچه که پیش بینی کرده اند، نزدیک تر کنند.